Philips apneu apparaat

Philips apneu apparaat, welke varianten zijn er? Heb jij slaapapneu? Dan wordt dit waarschijnlijk behandeld met een slaapapneu apparaat. Dit staat ook wel bekend als CPAP apparaat. Een CPAP apparaat wordt aangeboden door verschillende merken. Eén daarvan is Philips.

Philips DreamStation

Het Philips apneu apparaat heet een DreamStation. Dit is een responsief apparaat dat veel informatie over het slaappatroon en de behandeling geeft, en bovendien gebruiksvriendelijk is. Het apparaat heeft een kleurenscherm en met behulp van pictogrammen navigeer je door de programma’s. Iedere ochtend toont het apparaat dat het de hele nacht goed gewerkt heeft. Ook het onderhoud vergeet je niet: het apparaat geeft om de dertig dagen een melding. Sla je het onderhoud over, dan krijg je een herinnering.

In contact met de zorgverlener

De DreamStation staat in verbinding met de zorgverlener. Op deze manier kan de zorgverlener de behandeling op afstand volgen. Ook heb je de mogelijkheid de DreamMapper app aan het apparaat te koppelen, zodat je gedetailleerd de voortgang van je behandeling volgt.

Philips apneu apparaat op reis

Ga je op reis? Dan kies je voor de DreamStation Go, een apneu apparaat dat speciaal is gemaakt voor op reis. Het apparaat weegt minder dan een kilo en heeft optioneel een geïntegreerde batterij voor het geval er geen stopcontact in de buurt is om het apparaat op aan te sluiten. Dat is handig als je onverhoopt langer onderweg bent dan gepland, wanneer er geen stroompunt in de buurt van het bed zit of wanneer je geen stroom hebt, bijvoorbeeld tijdens een stroomuitval. Je kan met de DreamStation Go toch genieten van een goede nachtrust.

Voor dit apparaat is een ook etui verkrijgbaar waarin je het Philips apneu apparaat veilig, schoon en droog kunt meenemen. Het etui is ook verkrijgbaar voor de grote variant, mocht je deze mee willen nemen op reis.

Main Menu