U wilt een product, dat u via de webshop heeft besteld, aan ons retourneren. Omdat u het artikel via onze webshop heeft besteld, mag u binnen 14 dagen zonder opgave van redenen aan ons terugsturen. Wij stellen het op prijs als u wel een reden aan ons doorgeeft, zodat wij kunnen kijken of wij het probleem voor u kunnen verhelpen of een alternatief kunnen aanbieden.

Omdat het om een medisch hulpmiddel gaat, zijn er wel voorwaarden aan verbonden of u recht heeft op terugbetaling van het aankoopbedrag. Wij zetten ze voor u hieronder op een rij:

  • Het product moet in originele staat verkeren en in de originele verpakking zitten. U krijgt het product verzegeld binnen. Als de zegel verbroken is, mag u het product aan ons terugzenden, maar u ontvangt dan geen geld van ons terug.
  • Om hygiënische redenen is het niet toegestaan om het product in gebruik te nemen indien u het wilt retourneren.
  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De verpakking mag niet geopend zijn.
  • Als wij het product terug ontvangen waarvan de verpakking onnodig beschadigd is en/of de inhoud ervan incompleet of gebruikt is, zullen wij contact met u opnemen om de oorzaak te bespreken. Afhankelijk van de situatie kan het zijn dat wij kosten in mindering brengen op het door ons terug te betalen bedrag. 

Als wij het product volgens bovenstaande voorwaarden terug hebben ontvangen, dan betalen wij het bedrag van het product binnen 14 dagen aan u terug. Deze terugbetaling geschiedt via de betaalmethode waarmee u de bestelling gedaan heeft. 

Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij nemen de retourkosten voor onze rekening, als er een verkeerd artikel geleverd is of de fout op een andere manier aan ons te wijten is. Neemt u vooraf contact op met onze klantenservice als u van mening bent dat dit het geval is.

Wij raden u aan om uw verzendbewijs te bewaren tot uw retourzending door ons is afgehandeld.

Hoe retourneert u het artikel?

  1. Print en vul dit formulier zo compleet mogelijk in en onderteken het.
  2. Knip het retourlabel aan de onderzijde van het formulier uit.
  3. Verpak het terug te sturen artikel inclusief alle onderdelen in de originele verpakking en stop het geheel in de doos.
  4. Voeg het ingevulde en ondertekende formulier bij in de doos.
  5. Plak de doos dicht en plak het retourlabel op de doos.
  6. Geef het af bij uw postkantoor in de buurt. 

Main Menu